BOTA

Telefoni i padëgjuar që i mori Afrikën Apple dhe Samsung-ut

Spread the love

E veçanta me këtë markë telefoni që ka pushtuar Afrikën, është se kompania vjen nga Kina, por nuk ka as edhe një dyqan në Kinë. Gjithë tregun e ka në Afrikë, dhe ua ka marrë edhe kompanive si Apple dhe Samsung.

Rrugët e qyteteve afrikane janë mbushur plot me reklama të telefonit “Tecno”, një kompani kineze që ofron bateri më jetëgjatë se markat e famshme, sipas CNN.

Kompania ka hyrë aq vrullshëm në Afrikë sa u ka marrë treg edhe rivalëve të tjerë kinezë, si Xiaomi e Huawei, që kanë pushtuar shumë vende të botës, madje edhe Shqipërinë.

Po si ua mori tregun Tecno të tjerëve? Duke u dhënë blerësve atë që donin: bateri më jetëgjatë për një çmim më të mirë, vend për dy karta, meqë në Afrikë nuk përballohen telefonata midis kompanive të ndryshme, dhe kamera që edhe selfie-t i përshtat me nuanca të çelura, që të dalë më mirë lëkura e errët afrikane.

Çmimi mestar i telefonave Tecno, nga marka “Transsion”, është 96 dollarë.

Top Channel

Related posts

Erdogan bisedë telefonike me Putin lidhur me zhvillimet në Siri

dritatv

Rusi, protesta kundër rritjes së kufirit të moshës për pension

dritatv

Brenda vitit ligj emigrimi në Gjermani: Kërkohen punonjës të kualifikuar

dritatv

Leave a Comment