Soreca takoi kreun e SPAK, zbulon bisedën

0
4

Ambasadori i BE në vendin tonë, Luigi Soreca ka zhvilluar një takim me kreun e SPAK, Arben Krajën.

“Folëm për sfidat e SPAK si institucion i ri”, tregon detaje në twitter Soreca nga takimi.

“Kemi shkëmbyer gjithashtu mendime për rishpërndarjen e kompetencave me Prokurorinë e Përgjithshme dhe zyrat lokale, dhe zbatimin e ligjit të ri për masat parandaluese”, vijon ai më tej.

??
??

Very productive meeting today with the Chair of SPAK Mr. Arben #Kraja. We discussed SPAK’s challenges as new institution. We also exchanged on repartition of competencies with General Prosecution and local offices, and on implementation of the new law on preventive measures.

View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here