SHËNDETËSI

Si përhapet kanceri në organizëm

Këtë xhirim me siguri nuk e keni parë kurrë deri tani. Shikoni, të zmadhuar, se si kanceri përhapet nëpër organizëm.

Kanceri është një ndër sëmundjet më të rënda dhe më të fshehta të ditëve të sotme. Mjekësia, sado që ka avancuar dhe ka luftuar kundër kësaj sëmundjeje të rrezikshme, nuk ka zgjidhje të vërtetë.

Njëri nga shkaqet është pikërisht ai që, madje edhe kur e eliminojnë nga pozicioni primar, ai shfaqet diku tjetër në trup.

Shkencëtarët tashmë një kohë të gjatë përpiqen të mësojnë se si përhapet kanceri nëpër trup, përkatësisht si ndodh metastaza.s.n.

Related posts

Nëse pini dy kafe në ditë, janë disa gjëra që duhet t’i dini patjetër!

dritatv

Orizi përmban plastikë? Ndiqni këto këshilla dhe do e dalloni menjëherë

dritatv

Kujdes: Pirja e duhanit dëmton edhe dëgjimin

dritatv

Leave a Comment