SHËNDETËSI

Shumë njerëz vuajnë nga pagjumësia, merrni këto këshilla!

Spread the love

Në vitin 1964, Randy Gardner qëndroi zgjuar për 11 ditë dhe ky ishte një rast i rrallë.

Megjithatë shumë njerëz vuajnë nga pagjumësia në periudha të ndryshme të jetës.kk

Privimi nga gjumi mund të ndikojë negativisht në trupin dhe mendjen e njeriut.

Më poshtë janë disa këshilla të vlefshme se si ta luftoni pagjumësinë.

Praktikoni ditarin në mbrëmje.


Bëni Yoga.

Hani ushqime që ndihmojnë në luftën kundër pagjumësisë.


Mundohuni të qëndroni të zgjuar [kur s’keni gjumë] në vend që të përpiqeni të flini.

Related posts

Vaji i ullirit iu mbron lëkurën nga plakja

dritatv

Instituti i Shëndetit Publik jep këtë lajm për pickimin e rriqrave

dritatv

Spinaqi dhe banania, kombinimi perfekt për organizimin!

dritatv

Leave a Comment