LIVESTYLE

SËRISHT ERDHËN! Nga: Luan Sheshi

Spread the love

Sërisht erdhi,reja e shiu,
dita e mugët,psherëtin,
lart në male,dhe bariu,
nis të mbledhë,bagëtinë…

Shi i imët,rënë mbi stan,
pak më vonë,fjolla bore,
dhia,kecin,gjoksit mban,
dhe kudo,e mer përdore…

Edhe dhelpra,pas nuk rrin,
krehur bishtin,nën korije,
pret që pretë,pranë të vijn,
e pastaj,strofullë t’i shpie…

Sërisht erdhi,reja e shiu,
Nëntorin,mbajtur përdore,
shpejt pas tyre,dhe Veriu,
sulmin nis,me flok dëbore…

Luan Sheshi: 1 nëntor 2018……

Related posts

Festivali i Komedisë, artistët dhe trupat teatrore zbresin në Korçë

dritatv

Limoni rikthen shkëlqimin e lëkurës, ja çfarë mund të kuroni përmes tij

dritatv

Opera nis sezonin tek Turbina. Vihet në skenë “Stabat Matyer”

dritatv

Leave a Comment