SHËNDETËSI

Rrini gjithë ditën para kompjuterit? Kështu mund t’i lehtësoni dhimbjet e qafës

Spread the love

Nëse e kaloni pjesën më të madhe të ditës duke punuar në kompjuter dhe pastaj mbrëmjet në telefon, dhimbja e qafës, shpinës dhe pjesëve të krahut mund bëhet problem i vazhdueshëm.

Qëndrimi ulur i bën shumë dëm shëndetit tuaj: muskujt tuaj bëhen më të ngurtë, mund të keni mpirje dhe therje të vazhdueshme.

Më poshtë janë disa ushtrime të thjeshta që mund ta lehtësojnë dhimbjen tuaj.

Related posts

Këto pije ju ndihmojnë të jetoni më gjatë

dritatv

Lija e dhenve, sëmundja ngjitëse e fëmijërisë, shenjat dhe kurimi

dritatv

70% e vdekjeve në botë, nga sëmundje të parandalueshme

dritatv

Leave a Comment