Punëtorët e uzinës së Ballshit në grevë urie, 27 muaj pa marrë rrogën

0
6

Punëtorët e stacionit të pompave, e cila është pjesë e uzinës së përpunimit të naftës në Ballsh kanë hyrë në grevë urie.

Futja në grevë, e cila ndodhi pak minuta më parë ka përfshirë 7 nga 18 punonjësit.

Greva e urisë po zhvillohet brenda ambienteve të punës dhe punëtorët shprehen se do të qëndrojnë aty derisa të zgjidhet problemi.

Ata deklarojnë se kanë 27 muaj pa marrë rrogën dhe pa iu paguar sigurimet shoqërore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here