LIVESTYLE

Poezia NDJES…! Nga: Luan Sheshi

Spread the love

Ndjes…
Për vargje që s’u shkruan,
gjoksit shuara si vullkan,
me tirq malli u mbuluan,
dhe u ngrin,u ben kallkan…

Ndjes…
Për ditët që larg u tretën,
e agimesh shpejt u shuan,
muzgut grisur aty mbetën,
kokulur mes vitet shkuan…

Ndjes…
Për moshën pas arratisur,
flokësh thinjur gjurmë len,
var në koh xhaket e grisur,
ku sinoret ndryshk kan zen…

Ndjes…
Për muzë që s’më dëgjon,
her-her në shtrat më vjen,
larg mërguar kur mendon,
aty fshehtas prap më gjen…

Luan Sheshi:12 janar 2019…

Related posts

ME TJETRIN! Nga: Luan Sheshi

dritatv

Në Shkup fillon Festivali i filmit europian “Cinedays”

dritatv

“Barbie” në Eurovizion, Efi Gjika do përfaqësojë Shqipërinë

dritatv

Leave a Comment