ZVICER

Papunësia në Zvicër ulet nën 3 për qind

Spread the love

Tregu i punës në Zvicër vijon të rritet. Sipas të dhënave të Sekretariatit Shtetëror për Ekonomi në Zvicër (Seco), papunësia në Zvicër është ulur në 2.9 përqind.

Në shkurt kjo shifër ishte 3.2 përqind, ndërsa në janar 3.3 përqind shkruan “NZZ”.

Si shkak për këtë përmirësim të situatës Seco sheh arsye konjukturale dhe sezonale. Ka pasur gjithashtu një efekt pozitiv nga rregullimi teknik në regjistrimin e numrave./Albinfo.ch/

Related posts

27 mijë franga depozitë për një banesë në Zvicër

dritatv

SVP, kundër punësimit të policëve me prejardhje nga vendet “problematike”

dritatv

Dënimi për biletë do të vlejë për gjithë Zvicrën dhe për të gjithë transportuesit

dritatv

Leave a Comment