LAJME

Njeriu me zemër të madhe!

Spread the love

Ky njeri 102 vjeçar çdo ditë i jep gjithçka, që ka Kishave dhe jetimëve!

Related posts

Majko në Gjenevë, projekte për bashkëpunimin tregtar me Zvicrën

dritatv

Vrasja e 4-vjeçarit shqiptar, jep dorëheqjen ministri i Drejtësisë në Maqedoni

dritatv

Radhë në kufirin grek, emigrantë e turistë presin me orë për të hyrë në Shqipëri

dritatv

Leave a Comment