Nis asfaltimi i rrugës turistike tek “Mali i Robit”

Ka nisur ditën e sotme shtrimi me asfalt i rrugës që të dërgon në plazhin e Malit të Robit.

Ka qenë vetë kryetari i Bashkisë Isa Sakja i cili me anë të një statusi në facebook ka njoftuar nisjen e punimeve për rikonstruksionin e plotë të rrugës në këtë zonë të rëndësishme turistike në Kavajë. “Një investim në shërbim të turizmit nga Mali i Robit deri në Golem, shkruan Sakja.

Rruga që të dërgon në plazhin e Malit të Robit do të përfshihet në një rikonstruksion total me asfalt, me zgjerim, trotuare, pedonale dhe ndriçim!
Statusi i Kryetarit të Bashkisë z. Isa Sakja:

“Investim në shërbim të turizmit: Mali i Robit dëri në Golem.”

/Drita tv/