SHËNDETËSI

Mrekullitë e vajit të ricinit në sistemin limfatik

Spread the love

Sistemi limfatik është jashtëzakonisht i rëndësishëm për përtëritjen e indeve dhe shërimin e shumicës së organeve të përflakura

Edhe për imunitet ka rëndësi të madhe që çdo ditë të stimulohet drenazhi limfatik, në mënyrë që sistemi limfatik të pastrohet.

Sistemi limfatik pastron lëngjet të cilat rrethojnë qelizat, eliminon mbetjet dhe papastërtitë dhe kështu u mundëson qelizave të funksionojnë normalisht.

Nëse sistemi limfatik nuk është i shëndetshëm, mund të ndodhin një sërë problemesh serioze shëndetësore, ndër të cilat janë edhe skleroza multiple, sindroma e lodhjes kronike, dhembje, obezitet, fryrje, probleme me tretjen dhe firbomialgjia.

Sistemi limfatik pastrohet shumë lehtë – me vaj ricini.

Nuk ekziston ilaç i cili mund të përmirësojë qarkullimin e limfës, mirëpo ky problem lehtë mund të zgjidhet me ndihmën e vajit të ricinit.

Recetën që e ka shpikur dr. David Williams është kjo:

– Qitni vaj ricini në shumë pjesë të trupit;

– Për të stimuluar qarkullimin e limfës, qitni një pikë vaj ricini në stomak;

-Njomni disa tuferë në vaj të ftohtë ricini dhe qitni në lëkurë;

– Lini të qëndrojnë gjatë natës.

Vaji i ricinit do të përmirësojë qarkullimin e lëngjeve limfatike dhe tretjen dhe do të eliminojë përflakjet.

Mënyrat e tjera të mira për pastrim të limfës, por edhe të gjithë trupit nga helmet janë djersitja gjatë aktivitetit fizik dhe sauna.

Related posts

Ky ilaç popullor ndalon dhembjen e kokës dhe shëron migrenën!

dritatv

Ushqimet që duhet të hani për të pastruar mëlçinë!

dritatv

Djathi krijon varësi si droga

dritatv

Leave a Comment