SHËNDETËSI

Mësoni nivelin e proteinave që duhet të keni në trup!

Spread the love

Proteina është bazike për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e muskujve dhe në të mbajturit ngopur pas ngrënies.

Sasson tha se është një ekuacion i thjeshtë që mund ta përdorni për ta zbuluar se sa duhet të hani çdo ditë.

Ajo që duhet të bëni është që ta konvertoni peshën tuaj në kilogramë dhe ta shumëzoni atë.

Bazuar në këtë, një njeri që peshon rreth 68 kilogramë nevojitet që të konsumojë 55 gram protetina në ditë.

Related posts

Kombinimi që mund t’i shkatërroj qelizat kancerogjene

dritatv

Instagrami, rrjeti social më i dëmshëm për shëndetin mendor!

dritatv

Ju pëlqejnë rrezet e diellit të pranverës? Disa këshilla si të mbroni lëkurën

dritatv

Leave a Comment