LIVESTYLE

MBI SIRTAR…! Nga: Luan Sheshi

Spread the love

MBI SIRTAR…

Asnjë gërmë,nën dhëmbë,
mërmëris e asnjë s’më del,
si lugat,qëndroj në këmbë,
mbi sirtar,mendja më ngel…

Mbi sirtar,veç një moment,
shkritë i tëri,fletësh harruar,
myshku i kohës,zënë vend,
muaj dhe vite të pashfetuar…

Pa shfletuar,shpejt qëmoti,
bej ti hap e t’u kërkoj ndjes,
qeshur,qarë,mes pikash loti,
por kam dert’,se aty do mbes…


Luan Sheshi: 24 tetor 2018……

Related posts

Kujtimet e Michelle Obama-s, dita e parë me 725.000 kopje të shitura

dritatv

“Mjeshtëri i Madh” i papunë; Historia e instrumentistit Vendim Kapaj

dritatv

Princesha tregon se si ia theu hundën një ushtari në Kosovë

dritatv

Leave a Comment