LIVESTYLE

Lypsari! Nga: Katiola Karoli

Spread the love

Pērbaltur nē rrugët e jetēs zvarritesh
Si hije e rivrarē e shpirtit tēnd
Pa patur frikēn e një të nesērme
Me dorēn shtrirē në të njējtin vend.

Mes turmēs së çmendur tē kalimtarēve
Tē vret ty kjo fantazmë-indiferencë
Nëpērkēmbur trup,shpirt e zemēr
As sytē nuk i hedhin sikur të jesh leckë.

Si dje,dhe sot dhe nesēr
Nē tē njëjtin vend ti qëndron
Si hije e vrarë e shpirtit tēnd
Me dorēn zgjatur lëmoshē kērkon.

Related posts

“Beaujolais Nouveau”, të gjithë në radhë për verën e famshme franceze

dritatv

Skulptura e një jete; Kristo Krisiko sjell punimet e dy epokave

dritatv

SËRISHT ERDHËN! Nga: Luan Sheshi

dritatv

Leave a Comment