ZVICER

Lind gjashtënjakë nëna kosovare në Zvicër, ja çfarë bën shteti për ta!

Spread the love

Një nënë kosovare ka lind gjashtënjakë në Zvicër, por duket e pabesueshme ajo që bën shteti për të ndihmuar për rritjen e këtyre fëmijëve.

Nëna nga Prishtina ka lindur gjashtë fëmijë në Zvicër dhe shteti zviceran duket se është mjaft i lumtur për këtë.

Për këtë, shteti zviceran ka vendosur që të kryejë të gjitha detyrimet për të gjithë fëmijët deri në moshën 18 vjeçare, duke përfshirë edhe shkollimin.

Nga spitali, bëhet me dije se nëna është mirë me shëndet dhe foshnjat po ashtu.

Gjininë e foshnjave ende nuk është raportuar dhe nuk dihet cilës gjini i takojnë./Kosova Post/

Related posts

Rritet numri i aplikuesve për nënshtetësi zvicerane në Gjenevë

dritatv

Kantoni Aargau vështirëson edhe më shumë dhënien e pasaportës zvicerane

dritatv

Nuk ka mes te migrantët: Ose kuadro të lartë ose punëtorë të pakualifikuar

dritatv

Leave a Comment