Limaj përgjegjës për organizimin e mbledhjes së përbashkët mes dy qeverive

Qeveria e ka caktuar zv/kryeministrin, Fatmir Limaj përgjegjës për organizimin e mbledhjes së përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë.
 Kjo mbledhje pritet të mbahet më 27- 28 nëntor në Korçë. Ndërsa ministri i Jashtëm, Behegjet Pacolli ka kërkuar nga ministrat që të përgatisin planet dhe projektet për këtë takim./Kosova Post/