Liburn Aliu: Reformës së shumëkërkuar po i hapet rruga

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Liburn Aliu, ka thënë se dalja në zgjedhjet për kryetar të kësaj lëvizje është më e madhja ndonjëherë.
“Nga vizitat që jam duke bërë gjithandej nëpër vendvotime dhe nga informatat që po më vijnë nga qendrat e LVV, nga shifrat e daljeve në votime deri më tani është tejkaluar cilido votim i brendshëm në lëvizje”, ka thënë Aliu

“Reformës së shumëkërkuar organizative po i hapet rruga”, ka shtuar ai në Facebook.

/Kosova Post/