• Home
  • SHËNDETËSI
  • Ky është mesazhi për Ditën Botërore të Shëndetit Mendor (Video)
SHËNDETËSI

Ky është mesazhi për Ditën Botërore të Shëndetit Mendor (Video)

Spread the love

10 tetori është shpallur nga OKB si Dita Botërore e Shëndetit Mendor.

Anëtarët e Qendrës për Hulumtime Psiko-Sociale dhe Mjekësore, kanë publikuar një video me ç’rast kanë përcjellë mesazhin e tyre për rëndësinë e shëndetit mendor.

“Fol për problemin tënd… sepse çdo problem ka një zgjidhje, ashtu si çdo labirint që ka një rrugëdalje”, është mesazhi kryesor që transmetohet.

/Kosova Post/

Related posts

Tri mënyra si të qetësoni dhimbjen e dhëmbit

dritatv

Kjo vitaminë parandalon diabetin e tipit 1

dritatv

Dieta e Universitetit të Vienës – 10 kg për 2 javë

dritatv

Leave a Comment