AKTUALITET

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ju uron të gjithë besimtarëve, Gëzuar Muajin e Bekuar të Ramazanit!

Spread the love

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ju uron të gjithë besimtarëve, Gëzuar Muajin e Bekuar të Ramazanit!

Related posts

Gjysmëhëna e Kuqe Turke shpërndan kurbane në Maqedoni

dritatv

​​Nesër fillojnë patrullimet e përbashkëta mes Policisë së Kosovës dhe Shqipërisë

dritatv

Zhvillohet konferenca e tretë: “Roli i imamëve në shoqërinë moderne”

dritatv

Leave a Comment