KURIOZITETE

Këto janë disa nga urat më të bukura për këmbësorë në botë!

Spread the love

Urat bashkojnë jo vetëm brigje por dhe njerëz. Urat e këmbësorëve kanë një hijeshi të veçantë ato i vënë njerëzit ballë për ballë, pa “forca të blinduara” që përbëjnë mjetet e transportit.

Shikoni disa nga më interesantet:

Related posts

Vendimi i çuditshëm: Stafi i gazetës së njohur daneze nuk do udhëtojë me avion. Pse?

dritatv

Muslimanja shpallet “heroina e vitit 2017” në Suedi

dritatv

Gjumin e rehatshëm e bëni, nëse keni muret e dhomës ngjyrë blu!

dritatv

Leave a Comment