SHËNDETËSI

Ja si të zgjidhni problemin me sinusët!

Spread the love

Në qoftë se vuani nga sinuse, mbase refleksologjia do të jetë mikja juaj e re!

Në qoftë se keni probleme me sinuset apo shpesh vuani nga dhembja e kokës, me gishtërinj ngadalë dhe fuqishëm bëjuni një presion gishtërinjve të të dyja këmbëve.

Me këtë metodë do t’i pastroni rrugët e hundës, por edhe do të liroheni nga dhembja e kokës, e cila mund paraqitet te këto pengesa.

Refleksologjia është shkathtësi e lashtë e shërimit, e cila bazohet në parimin e zonave refleksive në shputa, në shuplaka dhe në veshë, të cilat u përgjigjen të gjitha pjesëve të trupit, organeve dhe gjëndrave./Kosova Post/

Related posts

Ilaçet dhe bimët mjekesore që e luftojnë kancerin

dritatv

Pajisja për testimin e frymëmarrjes mund të zbulojë kancerin në fazën e hershme!

dritatv

Boronica dhe vetitë e saj kuruese!

dritatv

Leave a Comment