KURIOZITETE

Gosti nënujore: kur peshqit e vegjël hanë të madhin dhe i madhi ha të voglin (video)

Spread the love

Një skenë e rrallë është arritur të kapet në thellësinëe detrave nga një grup eksploruesish nënujorë, ku një grup peshkanqenësh të vegjël ushqehen me një peshk të madh të ngordhur, e ndoshta të vrarë prej tyre.

Më pas në këtë gosti, shfaqet peshkaqen i madh që gëlltit një peshkaqen të vogël.

Shihni se ç’ndodh…

Related posts

Bolivianja 118-vjeçare mund të jetë njeriu më i moshuar në botë

dritatv

Shuhet Giuseppina Robuçi, më e moshuara e Europës!

dritatv

Zjarri në Kaliforni: qentë që i qëndruan besnikë shtëpisë së djegur

dritatv

Leave a Comment