• Home
  • SHQIPERIA
  • Gjykoi dosjen e “21 Janarit”, Tom Ndreca, deklarim të pasaktë të pasurisë, nuk justifikon 1.3 mln lekë
SHQIPERIA

Gjykoi dosjen e “21 Janarit”, Tom Ndreca, deklarim të pasaktë të pasurisë, nuk justifikon 1.3 mln lekë

Spread the love

Anëtari i Gjykatës së Lartë, gjykatësi Tom Ndreca, i cili ka gjykuar dosjen e “21 janarit”, ka dalë sot para Vettingut.

Në përfundim të hetimit administrativ, KPK thotë se deklarimi i Ndrecës është i pasaktë. “Subjekti ka mungesë të ligjshme financiare për të justifikuar 1.3 milionë lekë”.

Ndreca është diplomuar në Fakultetin e Shkencave Politike Juridike në degën e Drejtësisë në vitin 1980 dhe për një periudhë 4-vjeçare, ka punuar si prokuror gjyqësor dhe prokuror rrethi në Mirditë.

Për likuiditetin prej 1.3 lekësh, Ndreca ka pretenduar se nuk i janë marrë në konsideratë të ardhurat nga viti 1980 e në vijim.

Top Channel

Related posts

Veliaj: Piramida do të jetë qëndra më e madhe e teknologjisë në rajon

dritatv

Vettingu, KPK konfirmon gjyqtaren Alma Brati

dritatv

Pranimi i 20 emigrantëve, Bushati për mediat italiane: Mund të pranojmë më tepër

dritatv

Leave a Comment