TEKNOLOGJI

Ford u bën thirrje shoferëve të rikthejnë modelet “Focus”

Spread the love

Fordi u ka bërë thirrje pronarëve të makinave që të rikthejnë rreth 58 mijë të tilla, prodhime nga viti 2012 e deri në 2017, për shkak se kanë shumë gjasa që të kenë probleme me serbatorin dhe që duhet riparuar sa më shpejt.

“Serbatori mund t’u deformohet dhe shoferëve mund t’u shfaqet një nivel i gabuar karburanti, e madje edhe rënie e fuqisë tërheqëse”, thotë Ford në njoftimin e tyre.

Problemi është më i gjerë se aq, pasi një tjetër thirrje është bërë në tetor, dhe kanë kthyer rreth 1.5 milionë makina të tilla për t’u bërë të njëjtin riparim.

Related posts

Xiaomi Mi A2 do të paraqitet më 24 korrik

dritatv

Facebook: ja çfarë (nuk)është “10YearChallenge”…

dritatv

Facebook ndryshon rregullat për reklamat politike

dritatv

Leave a Comment