• Home
  • SHQIPERIA
  • Dështon sërish seanca ndaj Ajetit, i dënuar për tentativën e vrasjes së Lul Berishës
SHQIPERIA

Dështon sërish seanca ndaj Ajetit, i dënuar për tentativën e vrasjes së Lul Berishës

Spread the love

Gjykata e Krimeve të Rënda zhvilloi seancën e radhës për Ahmet Ajetin, i dënuar për tentativën e vrasjes ndaj Lul Berishës.

Ajeti është duke u rigjykuar, ndërsa sot pritej hapja e shqyrtimit gjyqësor. Por, seanca dështoi pasi, për të dytën herë, nuk është bërë i mundur njoftimi i viktimës, Lul Berisha. Sipas gjykatës, Policia e Durrësit ka çuar njoftimin në adresën e Lul Berishës, ndërsa me anë të një shkrese ka kthyer përgjigje motra e tij, duke thënë se ai nuk ishte në Shqipëri.

Nga ana tjetër, referuar të dhënave të sistemit TIMS, gjykata tha se Lul Berisha rezulton të jetë brenda vendit. Në këto kushte, prokurori Behar Dibra kërkoi që të konsiderohej si i panjoftuar dhe të ndiqen të gjitha rrugët për të bërë të mundur njoftimin e tij.

Pretendimet e prokurorit u pranuan edhe nga gjykata, që shtyu seancën për në datën 25 tetor, ndërsa bëri të ditur se do të ndiqen të gjitha rrugët për të bërë të mundur njoftimin e tij. Nga njoftimi në adresën e banimit deri te afishimet në faqen zyrtare të Krimeve të Rënda dhe në Njësinë numër 5, në Durrës./Top Channel/

Related posts

Përmbytjet/ Izolohet fshati Darzezë, rrezikohet argjinatura e Drinit në Gjoricë

dritatv

Veliaj: Tirana, me ligj të veçantë për organizimin e qytetit

dritatv

Ligji Antimafia për Agron Xhafajn, Prokuroria nis verifikimet

dritatv

Leave a Comment