• Home
  • KOSOVA
  • Delawie: Zgjidhni gjyqtarë jashtë politikës
KOSOVA

Delawie: Zgjidhni gjyqtarë jashtë politikës

Spread the love

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë sot Twitter ka kërkuar nga deputetët e Kuvendit që për Gjykatën Kushtetuese të zgjedhin gjyqtarët jashtë politikës por që të jenë juristë të mirë.

Ai ka kërkuar në përzgjidhje të diversiteti i vendit.

Ky është postim i tij:

“Vota e sotme e Kuvendit për të plotësuar pesë vendet e zbrazëta në Gjykatën Kushtetuese është kyçe për forcimin e sundimit të ligjit në Kosovë. U bëj thirrje deputetëve që ta lënë anash politikën dhe t’i zgjedhin kandidatët që janë njerëzit më të mirë për këtë punë – juristë të mirë që reflektojnë diversitetin e Kosovës, përfshirë gra”./Kosova Post/

Related posts

Kosovë, punëtori informuese për programin “Cosme” të BE-së

dritatv

Rreth 350 persona të larguar dhe ekstraduar nga Kosova

dritatv

Presidenti i Zvicrës në qershor viziton Kosovën

dritatv

Leave a Comment