Çfarë thotë hoxha i Vrellës, që iu la fëmija i sapolindur mbi veturë?

Çfarë thotë hoxha i Vrellës, që iu la fëmija i sapolindur mbi veturë?

- Reklamë -

LEXO MË SHUMË

Kryeparlamentari gjerman propozohet për negociator në bisedimet Kosovë -Serbi

rejtori i Programit për ndërtimin e paqes e drejtësisë në Institutin për studime të të drejtave të njeriut në Columbia David Phillip ka folur...

Zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë, 42 mijë aplikime nga diaspora

Mbi 42 mijë aplikime për të votuar nga diaspora në zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë. Ky...

Skandali/ Buka që hanë shqiptarët përbëhet nga 9 kimikate të rrezikshme

Kontrolli ushqimor në Shqipëri nuk ekziston në terma aktivë, sepse paratë i marrin çdo fillim muaji si institucion. Në një hetim ushqimor të kryer në...

Së fundi

Ish-sekretari i NATO-politikës: Kujdesuni për imazhin e Shqipërisë

Ministri i Shtetit i deleguar nga Mbreti brenda qeverisë së Holandës dhe ish-Sekretar i Përgjithshëm i NATO-s, Jaap de Hoop Scheffe ka folur për...

Këta janë emrat e ambasadorëve të tjerë të liruar nga detyra

    Nënshkrimi i Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, ka bërë që tetë ambasadorë lirohet nga kjo detyrë nëpër shtetet përkatëse ku e kanë përfaqësuar vendin. Këtë...

Memorandumi i intelektualëve, 7 pika për të zgjidhur çështjen shqiptare në Maqedoni

    Një grup intelektualësh shqiptarë në Maqedoni kanë firmosur një memorandum me shtatë pika, ku mes kërkesave është ndryshimi i Kushtetutës së vendit, thirrja që...