KATEGORIA

VITRINA E LIBRIT

Njihe Zotin

https://youtu.be/NZ-Pe-JIrQw   Titulli: Njihe Zotin Autor: Dr. Mustafa Mahmud Përkthyes nga gjuha boshnjake: Nexhat Ibrahimi Redaktor profesional: Prof. Nuredin Ahmeti Redaktor gjuhësor: Liljana Jajaga Kopertina: Bashkim Mehani Përgaditi për shtyp: Bashkim Avdiu Shtypi:...

Këshilla të arta

https://youtu.be/gdVbCr7hBmY Titulli: Këshilla të arta Autor: Ebul Ferexh Ibn Xhevzi Përkthyes: Mr. Osman Osmani Redaktor: Bujar Vërbovci Kopertina: Bashkim Mehani Përgaditi për shtyp: Bashkim Avdiu Shtypi: FocusPrint – Shkup Për botuesin: Bashkim...

Si mundët të na lëndonit

https://youtu.be/soJspCxsKJs   Titulli: Si mundët të na lëndonit Titulli i origjinalit: Bize Nasil Kiydiniz Autore: Emine Shenlikoglu Përktheu: Fatmir Sulaj Redaktor: Bujar Vërbovci Kopertina: Bashkim Mehani Përgaditi për shtyp: Fatos Beqiri Shtypi: Focus...

Dijetari dhe zullumqari

https://youtu.be/tC2lGPPYo9M Titulli: Dijetari dhe zullumqari Autor: Dr. Jusuf Kardavi Përktheu: Ymer Musa Redaktor: Shkëlzen Halimi Redaktore gjuhësor: Fatmire Ajdini Kopertina: Bashkim Mehani Përgatiti për shtyp: Bashkim Avdiu Shtypi: FocusPrint – Shkup Për botuesin:...

Dialogu me mikun ateist

  https://youtu.be/NtaJ5ekCscI   Titulli: Dialogu me mikun ateist Autor: Dr. Mustafa Mahmud Përkthyes: Nexhat Ibrahimi, Miftar Ajdini, Muhidin Ahmeti Redaktor: Bujar Vërbovci Redaktor gjuhësor: Fatmire Ajdini – Hoxha Kopertina: Bashkim Mehani Për botuesin:...

Morali i besimtarit

https://youtu.be/FGoO5P2gI8w       Pas librit tim të parë, i cili mban titullin Adhurimet e besimtarit ndihem i lumtur që po jua ofroj edhe librin e dytë, të...

Edhe Gratë i Shtypin Gratë

https://youtu.be/SX_BM-tteZg   MUND TA POROSISNI NË :www.islamshop.ch , ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

Thesari i Diturisë

https://youtu.be/dkXdtLy3xWk   Në fjalët e All llahut të Lartësuar :”E nuk ka asnjë send që të mos ta ketë burimin te Ne..”(Hixhr 21) Gjendet e fshehur urtësia...

Rrugët me pak udhëtar – Tregime motivuese

https://youtu.be/ngRwUGQ62C0 Një libër me tregime motivuese nga jeta e përditshme, me ndodhi nga më të ndryshmet. Udhërrëfyes dhe këshillues njëkohësisht. MUND TA POROSISNI NË :www.islamshop.ch , ose...

DIALOG ME MIKUN ATEIST

https://youtu.be/uXKkficAp2E Dialogu me mikun ateist nga Mustafa Mahmud, nje libër i cilësisë së lartë dhe shume i shitur në të gjithë boten. I preferohet gjithësecilit nga...

Lajmet e fundit

Sot në Gjermani filloi testimi i detyruar i udhëtarëve.

Siç ishte paralajmëruar, sot në Gjermani ka filluar testimi i detyruar për koronavirus për të kthyerit nga zonat e rrezikut. Qindra njerëz janë ekzaminuar...

Si të Përgatisni Reçelin e Kumbullave në Dy Mënyra

Në doni të ëmbëlsoni veten apo më të dashurit tuaj apo në doni një gosti të veçantë për miqtë përgatisni reçel me kumbulla. Të freskëta...

Basha : Po rivriten nga qeveria ortake e krimit të organizuar. Gjaku dhe sakrifica sublime e tyre nuk do të shkojë dëm!

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha kujton 4 efektivët e Policisë të vrarë në krye të detyrës Fatos Xhani, Altin Dizdari, Kastriot Feskaj dhe...

Si fitoi Shkëlzeni 150.000 euro

Kjo është një faturë (fatura) me ane te se ciles eshte paguar 150 mije euro ndermjetesi shkelzen berisha nga nje agjensi imobiliare. Fatura është publikuar...

Shqipëri : Janë regjistruar 124 raste të reja dhe 4 humbje jete nga covid-19 gjatë 24 orëve të fundit.

Katër pacientë kanë humbur jetën nga COVID-19 në 24 orët e fundit në Shqipëri, ndërsa janë evidentuar 124 raste të reja. Dr. Marjeta Dervishi nga...
- ISLAMSHOP.CH -