Categories Archives: TEKNOLOGJI

Google po përgatit Chromebook 4K.

Chromebook pritej të marrë specifikime më të mira për një kohë të gjatë dhe kjo mund të ndodhë më vonë këtë vit. Disa referenca të reja gjenden në kodin e sistemit operativ Chrome, duke sugjeruar se po zhvillon një Chromebook 4K, me kod ...