Categories Archives: TEKNOLOGJI

Twiter mbush 12 vjet.

Twitter më 14 korrik të vitit 2006, hyni në përdorim, kurse, sot është një nga platformat e mediave sociale më të mëdha në botë. Twitter ishte krijuar në mars të vitit 2006 nga Jack Dorsey, Evan Williams, Biz Stone dhe Noah Glass dhe hyri n ...