Categories Archives: LIVESTYLE

Porsche “zbret” në ujë.

Në rrugë është një ndër prodhueset më të mëdha, ndërsa në ujë ka vendosur që të bëjë prezantimin nga “dera kryesore e tregut”. Porsche prezantoi superjahtin e vet futuristik, një miksim perfekt mes luksit, hijeshisë dhe teknologjisë ...