Categories Archives: LAJME

Deri minus 23.4 gradë në Zvicër.

Në mëngjesin e të dielës pothuajse në gjithë Zvicrën ka mbretëruar një mot me ngrica. Kjo, sigurisht ka qenë më e theksuar në zonat e larta dhe malore. Temperatura më e ulët sot, ka qenë minus 23.4 gradë celsius, e regjistruar në Buffalor ...