Categories Archives: LAJME

Shënohet Dita e Europës.

Sot është Dita e Europës, një festim vjetor i paqes dhe bashkimit në Evropë. 9 Maji shënon përvjetorin e deklaratës historike të Schumanit. Në një fjalim në Paris, në vitin 1950, ministri i Jashtëm i Francës, Robert Schuman, ka shpalosur i ...