Categories Archives: LAJME

Greqia do të njohë patentat shqiptare.

Në Athinë po zhvillohet takimi i dytë i ministrave nga vendet e grupit të Vishegradit dhe 4 vendeve të Ballkanit Perëndimor, ndër të cilat Shqipëria dhe Kosova. Temat kryesore janë politikat e zgjerimit, energjia dhe e ardhmja e rajonit e Bashki ...