Categories Archives: LAJME

Ndahet nga jeta Haxhi Selim Stafa.

    Më datë 19 mars 2018 u nda nga jeta materiale Haxhi Selim Stafa. Lajmi ishte i dhimbshëm për myslimanët shqiptarë, pasi jeta e tij është e lidhur me historinë e fesë islame në Shqipëri, sidomos në tri dekadat e fundit dhe njëhe ...