Categories Archives: KOSOVA

Gani Dreshaj fiton Istogun.

Gani Dreshaj e ka bërë kalimin në Istog duke e përmbysur rezultatin në epërsi. Biznesmeni kosovar ka arritur që nga votimet me postë, me kusht dhe me nga njerëzit me aftësi të kufizuara të përmbysë rezultatin nga 671 vota që ishin në favor ...