Categories Archives: EKONOMI

Nafta e nis javën me rritje.

    Çmimet e naftës po qëndrojnë në rritje të lehtë në sesionin e parë të kësaj jave, ndërsa investitorët janë në pritje të takimit mes OPEC-ut dhe prodhuesve amerikanë të naftës së papërpunuar. Rritja e naftës Bruto u mbë ...