Categories Archives: BOTA

Grevë e përgjithshme në Francë.

Në Francë, një numër i madh grupesh profesionale që reagojnë ndaj iniciativave të reformës qeveritare dhe masave shtrënguese të qeverisë franceze do të organizojnë greva dhe protesta në të gjithë vendin. Punonjësit e grupeve të profesion ...

Mbyllet epoka Kastro në Kubë!.

Në pjesën tjetër të botës njerëzimi udhëtonte në hapësirë, më pas zbriste në Hënë, shembte Murin e Berlinit dhe interneti përhapej masivisht. Por, në një vend ku gjërat ndryshonin shumë ngadalë, një gjë ishte e pandryshueshme: udhëh ...