• Home
  • AKTUALITET
  • Biznesmeni shqiptar: “Me ndihmën e Allahut, sivjet puntorëve do u jap 14 rroga, ja cili eshte ai?
AKTUALITET

Biznesmeni shqiptar: “Me ndihmën e Allahut, sivjet puntorëve do u jap 14 rroga, ja cili eshte ai?

Spread the love

Quhet Burim Piraj. Vitin e kaluar, për shkak të suksesit, arriti t’i shpërblen puntorët e tij me rrogën e 13-të në fund të vitit.

Ai nuk ngeli me kaq, premtoi që në vitin e ardhshëm t’u jep puntorëve edhe rrogën 14-të. Tashmë edhe pse jemi në muajin e gjashtë, ai ju ka dhën puntorëve rrogën e 7-te.

Ky është informimi i plotë i biznesmenit shqiptar të Kosovës, Burim Piraj: “Sot është ditë e madhe për mua, shtyp reklamen dhe vazhdo I Madhi Allah më ka mundësuar që të realizoj planifikimet si menaxher i kompanisë MEKA Halal Food dhe sot sapo fillova lëshimin e pagës së 7 edhe pse është muaji i gjashtë, për punëtorët e kompanisë dhe e lus Zotin që të më mundësoj që me 15 Janar 2018 ti ekzekutoj pagat e 14 – ta.

I falënderoj punëtorët e kompanisë që po tregojnë angazhim në çdo aspekt dhe po e mundësojnë suksesin e përbashkët.

Tani synimi im i radhës është krijimi i kushteve për javë të punës 5 ditore me emrin e të Madhit Zot.

Qoftë paqja mbi ju!

Burim Piraj

 

Related posts

Mosha normale kur fëmija fillon të flasë, ja rastet kur duhet të shqetesoheni!

dritatv

Libri 5 kilogramësh për UÇK-të, Kosovën dhe krimet serbe, flet autori Afrim Mustafa: çka brenda dhe si ia kanë kthyer shpinën

dritatv

“Protokolli dhe ceremoniali i Bashkisë së Tiranës”, një botim i veçantë dhe një udhëzues praktik

dritatv

Leave a Comment