ZVICER

BISHZ nisi sot për Haxh 96 besimtarë muslimanë, pjesë e tyre Fehim Abazi dhe Lulzim Lecaj

Spread the love

Grupi i parë dhe i vetëm i besimtarëve shqiptarë nga zvicra, nën organizimin Bashkësisë Islame Shqiptare në Zvicër (BISHZ), janë nisur sot drejt vendeve të shenjta.

96 persona duke përfshirë edhe grupin udhëheqës janë pjesë e këtij grupi që u nis sot për të kryer ritualin e Haxhit.

Në mesin e haxhinjve është edhe kryetari i Bashkësisë Islame Shqiptare në Zvicër (BISHZ), Fehim Abazi dhe Kryetari i Fondacionit të Rinisë Islame me Qendër në Zvicër Lulzim Lecaj.

Të dy krerët e institucioneve do të jenë pjesë e grupit të Haxhit 2019 nën organizimin e (BISHZ), për të kryer Haxhin.

Ka qenë vetë Fehim Abazi ai që e ka dhën këtë lajm duke publikuar një foto album me foto nga brenda avionit në të cilin janë duke udhëtuar haxhinjtë. “Rrugës për në Mekke” shkruan Kreu i BISHZ Fehim Abazi.

Related posts

Paguan sigurimin e makinës dyfish më shtrenjtë vetëm se është shqiptar

dritatv

Edhe në Zvicër protestohet, gratë: mjaft u paguam më pak se burrat!

dritatv

Oferta për të moshuarit në Gjenevë për të hequr dorë nga vozitja

dritatv

Leave a Comment