AKTUALITET ZVICER

Ambasadori i Kosovës në Rijad, pret në takim kryetarët e BISHZ dhe FRI- së

Spread the love

Delegacionin i Bashkësisë Islame Shqiptare në Zvicër i udhëhequrnga Kryetari Fehim ef.Abazi dhe i shoqruar nga nënkryetari Imran ef.Ameti dhe Lulzim Lecaj kryetar i Fondacionit të Rinisë Islame, u priten në një takim nga Ambasadori i Republikës së Kosovës në Rijad të Arabis Saudite Prof.Dr.Beqir Ismaili.

Në këtë takim janë vlerësuar bashkëpunimet e deritanishme ndërmjet institucioneve si dhe dëshira për shtmin e tyre.

Pas këtij takimi i njëjti delegacion u takua gjithashtu edhe me drejtorin e delegacionit të haxhive të Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës Mr.Vedat ef.Sahiti i shoqruar nga Abedin ef.Sadriu.”

Këto takime janë bërë publike nëpërmjet një statusi në facebook në faqen zyrtare të BISHZ:

“Me 12.08.2019 delegacioni i Bashkësisë Islame Shqiptare në Zvicër i udhëhequr nga Kryetari Fehim ef.Abazi dhe i shoqruar nga nënkryetari Imran ef.Ameti dhe haxhi Lulzim Lecaj Kryetar i Fondacionit të Rinisë Islame, u priten në takim nga Ambasadori i Republikës së Kosovës në Rijad të Arabis Saudite Prof.Dr.Beqir Ismaili.
Po ashtu takuan edhe drejtorin e delegacionit të haxhive të Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës Mr.Vedat ef.Sahiti i shoqruar nga Abedin ef.Sadriu.”/RtvDrita

Related posts

Prokuroria zvicerane kërkon 4.5 vjet burg për shqiptaren, keqpërdori ndihmën sociale

dritatv

FENOMENI/ Vdekja më e fundit e një shqiptari në burgjet greke: vrasje nga nacionaliteti apo kriminalitet?

dritatv

Publikohet dokumentari për Prizrenin (Video)

dritatv

Leave a Comment