• Home
  • SHQIPERIA
  • Ahmetaj urdhëron tatimet: Mos gjobisni biznesin e vogël
SHQIPERIA

Ahmetaj urdhëron tatimet: Mos gjobisni biznesin e vogël

Spread the love

 

 

Ministri i Financave Arben Ahmetaj në një letër dërguar administratës tatimore i kërkon të mos aplikojnë gjoba për bizneset e vegjël që hyjnë në pragun e TVSH, për gabimet në deklarim, për një periudhë 6-mujore nga fillimi i deklarimit, pra deri në dhjetor.

 Në letër ai i kërkon që administrata tatimore të informojë dhe shpjegojë me korrektesë çdo tatim pagues që preket nga ulja e pragut të TVSH-së, për të garantuar kuptueshmëri sa më të gjerë të procesit dhe shmangien e parregullsive.

Top Channel

Related posts

PD: Pikat e basteve kanë shumëfishuar aktivitetin

dritatv

Qyteti Studenti, në pritje të 5 000 banorëve

dritatv

Ç’po ndodh me drejtësinë? Vendimet e gjykatave që tronditën besimin e publikut

dritatv

Leave a Comment