Daily Archives: Feb 16, 2020

We can't let history be forgotten.

Moskë, një person me thikë sulmon besimtarët në kishë

Një person mëngjesin e sotëm sulmoi besimtarët në një kishë në qendër të Moskës, duke plagosur dy veta, (AA).

Lufta kundër koronavirusit, kinezët dezinfektojnë edhe paratë

Autoritetet kineze kanë ndërmarrë masa të gjëra në kuadër të luftës kundër koronavirusit të ri (COVID-19), ku njëra ndër to ështe dhe...

Irlandezët nuk e harrojnë ndihmën osmane në kohën e urisë së madhe

AHMET GURHAN KARTAL, HASAN ESEN Megjithëse kanë kaluar 173 vjet nga koha kur osmanët ndihmuan popullin e Irlandës në...

Shpërndahet Kuvendi i Maqedonisë së Veriut

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi vendimin për t'u shpërndarë para zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të planifikuara për më 12...

Zarif: Jemi të gatshëm për bisedime me Arabinë Saudite

Ministri i Jashtëm i Iranit Javad Zarif tha të shtunën se janë të gatshëm për bisedime me Arabinë Saudite dhe se ka...

Skiatorja turke shpallet heroinë në Slloveni pasi ia shpëtoi jetën një 12-vjeçari

Skiatorja turke Sıla Kara është shpallur heroinë në Slloveni pasi i shpëtoi jetën e një djali 12-vjeçar në Resortin e Skiimit Krvavec...