Daily Archives: Jan 15, 2020

We can't let history be forgotten.

Dogana: 370 milionë euro, vlera e mallrave të liruara nga taksat për prodhues

Bazuar në politikat fiskale në vitin 2019 vlera e mallrave që janë importuar me zero taksa në...

Mjekja siriane që udhëhoqi spitalin nëntokësor për fëmijë, fiton Çmimin Wallenberg

Dr. Amani Ballour, pediatrija nga Siria e cila udhëhoqi një spital nëntokësor në Gutan Lindore gjatë periudhës 2012-2018,...

Arbnora Fejza-Idrizi përsëri në Librin e Rekordeve Guinness

Arbnora Fejza Idrizi nga Skënderaj ka hyrë në Librin Ginis me punimin e saj të letrës.

Masakra e Reçakut, si e fitoi lirinë oficeri i vetëm serb që u dënua

Kur shënohen 21 vite nga masakra e Reçakut, ku humbën jetën 45 persona, familjarët e viktimave kërkojnë...

Artan Fuga: Zgjedhjet e parakohshme janë në favor të qeverisë

Akademiku Artan Fuga shprehet se zgjedhjet e parakohshme janë në favor të qeverisë. Fuga...

Edi Rama e dorëzon padinë kundër Ramush Haradinajt në Gjykatën e Prishtinës

Nga takimet zyrtare në Prishtinë, apo në Tiranë, Edi Rama dhe Ramush Haradinaj, një të tillë, pritet...