Daily Archives: Oct 20, 2019

We can't let history be forgotten.

Zvicra shënon rritje për udhëtime me tren jashtë vendit

Hekurudhat zvicerane shohin më shumë kërkesë për udhëtime me tren jashtë vendit Udhëtarët në...

A është shqetësuese pjesëmarrja e ulët e votuesve në Zvicër?

Pjesëmarrja në votime në zgjedhjet e sotme zvicerane ishte vetëm 47 %. Kjo përqindje ishte pak më...

S’ndalet Vedat Muriqi, tjetër gol për Fenerbahçen

Sulmuesi i Kosovës, Vedat Muriqi, nuk ka të ndalur, ai u bë sërish protagonist duke mos u...

Pajisjet që shpenzojnë më shumë energji në shtëpinë tuaj!

Nga gjashtë pajisje ju vjen fatura më e lartë e energjisë. Të gjithë kemi...

10 arsye me vlerë pse duhet të hani fara kungulli!

Thuajse të gjithëve iu ka ndodhur që teksa pastrojnë kungullin i flakin edhe farat.

Si e redukton feja depresionin dhe si e shëron tërësisht atë? Ja dhe përgjigjet shkecore!

Edhe pse nuk janë ndërtuar marrëdhënie të shëndosha mes fesë dhe psikologjisë përgjatë dy shekujve të fundit,...