Daily Archives: Oct 3, 2019

We can't let history be forgotten.

Beni Kizolli: Manifestimi në Prizren dëshmi e ndryshimit të 6 tetorit në Kosovës

Nga Prizreni fillon ndryshimi i cili do të vendoset edhe në 6 tetor. Lëvizja Vetvendosje mbylli fushatën...

“Në një luftë bërthamore Indi-Pakistan mund të vdesin 125 milionë njerëz”

Ankara Hulumtuesit kanë bërë parashikimin se një luftë bërthamore mes Indisë dhe Pakistanit mund...

Degradimi i arsimit, BE ka një mesazh për qeverinë e ardhshme të Kosovës

Shefja e Zyrës së BE-së, ka lëshuar deklaratë lidhur me vendimin e Asociacionit Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë...

SHBA pas afro 30 vitesh rihap ambasadën në Somali

Stamboll Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) njoftuan se kanë hapur sërish ambasadën në Somali, të cilën e kishin mbyllur pas fillimit...

Lufta kundër krimit të organizuar, SHBA akordon 920 mijë dollarë Shqipërisë për reformimin e sistemit të burgjeve

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës me anë të një deklarate për mediat ka njoftuar se ka akorduar këtë 1 tetor...

Sulmi me thikë në Drejtorinë e policisë në Paris, 4 të vdekur

Paris Katër persona e kanë humbur jetën në sulmin me thikë të kryer në Drejtorinë e Policisë në Paris.