Daily Archives: Aug 7, 2019

We can't let history be forgotten.

Përse nuk duhet ti konsumojmë patetinat..

Sipas hulumtimit të bërë mbi produktet ushqimore, është shfaqur se një nga produktet më kancerogjene janë patatinat. Në mostrat e analizuara, 50% u gjetën të...

Sejko: Rritja ekonomike u ngadalësua më shumë se pritjet

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko tha se rritja ekonomike e vendit është ngadalësuar këtë vit, madje më shumë se pritshmërite e Bankës...

5-vjeçari thërret policinë: Më sillni një picë se jam i uritur!

Një fëmijë pesë vjeçar nga Florida kishte përdorur linjën emergjente 911 për të thirrur policinë dhe për të porositur një picë. “Ju lutem më sillni...

Video: Shikoni shpëtimin epik të një prej peshkaqenëve më të rrezikshëm në botë

Disa të rinj kanë shpëtuar jetën e një prej peshkaqenëve më të rrezikshëm në botë, i njohur si “Çekiç”. Të rinjtë ishin këmbëngulës për të...

Ujqër e arinj më tepër se ç’duhet, në Slloveni kërkohet dorëheqja e një ministri!

Unioni Slloven i fshatarëve (SKS) ka kërkuar dorëheqjen e Ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Simon Zajc, të cilin ata e konsiderojnë objektivisht përgjegjës...

5 pikturat e famshme me sekrete dhe intriga: cilat ishin mesazhet e artistëve?

Në të shkuarën, kur njerëzit e kishin të ndaluar të shprehin opinionin ose bindjet e tyre të vërteta, një pikturë ose një skulpturë ishte...