Daily Archives: Aug 5, 2019

We can't let history be forgotten.

FOTO/ Babai vendos për fatin e binjakeve, kundërshton operacionin për ndarjen vajzave të ngjitura

Binjaket siameze Marieme dhe Ndeye kanë vënë në dilemë gjithë Britaninë e Madhe, ndëse duhet të ndahen apo ajo nga njëra- tjetra. Marieme dhe Ndeye,...

Pastruesja e mbeturinave më në fund realizon ëndrrën e saj – gruaja nga Indonezia kurseu për 26 vjet, vetëm për të udhëtuar në Haxh

Pasi mblodhi kursimet për vite, një grua nga Indonezia e cila punon si pastruese mbeturinash më në fund mundi të realizojë ëndrrën e saj...

Kryejnë punime të dobëta dhe sërish fitojnë tenderët

Institucionet e Kosovës, çdo vit lidhin mijëra kontrata me kompani dhe operatorë të ndryshëm ekonomik. Por, shumë nga këto kontrata nuk kanë një menaxhim të...

E dhimbshme: pështyma e qenit e lë pa këmbë e duar

Pështyma e një prej qenve që Marie Trainer i mbante si fëmijë, e ka lenë atë pa këmbë e duar, të cilat ju prenë...

Një mbrojtës i të drejtave të mushkonjave: mos i vrisni, ushqejnë të vegjlit me gjakun tonë! (video)

Ato janë padyshim insektet më të urryera nga njerëzit. Mushkonjat, këto gjakpirse, janë një vuajtje e vërtetë, sidomos gjatë stinës së verës, me pickimet...

Anti-informaliteti, zv.ministri i Financave: Ka dhënë rezultate

Zëvendës ministri i Financave dhe i Ekonomisë, Elton Haxhi, i pranishëm në rubrikën “Opinion” në News 24 ka dhënë detaje mbi aksionet e ndërmarra...