Daily Archives: May 12, 2019

We can't let history be forgotten.

Shqiptarët po besojnë më shumë te pensionet private!

Tregu i pensioneve private vullnetare ka përvijuar tendenca të shpejta rritje nga viti në vit, si në drejtim të rritje së numrit të anëtarëve...

Ministri ngjitet në krye të PDK- së, synon udhëheqjen e Prishtinës

Uran Ismaili është ngjitur në krye të PDK’së në Prishtinë 12 vjet pasi është anëtarësuar në këtë parti. Ai mban edhe pozitën e Nënkryetarit...

Meta takon Xhaferin: Shqiptarët, rol kyç në Maqedoninë Veriore

Presidenti i Republikës së Shqipërisë Ilir Meta ka qenë sot në Maqedoninë Veriore. Në kuadër të takimeve të tij me liderë politikë në vendin fqinj,...

Gjermani, gjenden tre kufoma në një hotel me shigjeta në to

Policia gjermane ka konfirmuar se janë duke hetuar vdekjen e tre personave, trupat e të cilëve u gjetën me shigjeta harku në to në...

Rritët eksporti me Maqedonin Veriore

Nga aplikimi i taksës doganore prej 100 për qind për prodhimet e Serbisë dhe të Bosnjës, më shumë kanë përfituar prodhuesit e ujit, vajit...

Telefonat e veshit kur je në timon, më të rrezikshëm se kur i mban me dorë!

Telefonat që nuk mbahen në dorë, paraqesin më shumë rrezikshmëri se sa telefonat e tjerë të thjeshtë që me duar ti i mban në...